Clubul Beşiktaş a condamnat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, atacul care a avut loc, sâmbătă seară, în apropierea stadionului său, iar Bursaspor a anunţat că suporterii săi, care s-au aflat în arenă pentru a asista la meciul cu echipa din Istanbul, sunt în siguranţă, ei părăsind zona cu cinci minute înainte de explozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Teroarea şi-a arătat încă o dată faţa josnică după meciul pe care l-am disputat cu Bursaspor. După meci, au avut loc explozii lângă Vodafone Arena şi conform primelor informaţii sunt răniţi în rândul oamenilor de ordine. (...) Vom sta în picioare, cu capul sus, în faţa oamenilor josnici, care nu îşi vor atinge niciodată scopul. Condamnăm cu fermitate şi cu ură terorismul", se arată în comunicatul clubului din Istanbul.

Gruparea Bursaspor, a cărei echipă de fotbal a jucat sâmbătă seară cu Beşiktaş pe Vodafone Arena din Istanbul, a precizat că o explozie a avut loc în apropierea tribunei din care au urmărit meciul fanii din Bursa. "Suporterii noştri plecaseră din zonă cu aproximativ cinci minute înainte de explozie", a menţionat Bursaspor.

Două explozii s-au produs sâmbătă seara la Istanbul, una în apropiere de un stadion de fotbal, cealaltă în apropiere de piaţa Taksim, relatează DPA. Autorităţile au declarat că a fost vorba de un atac terorist. Bilanţul răniţilor este de 38, în timp ce bilanţul morţilor variază între 13 şi 15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.