Beşiktaş a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (2-0), echipa Rizespor, în etapa a XVII-a a campionatului turc de fotbal SuperLig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cyle Larin a marcat patru goluri, în minutele 19, 31, 79 şi 83. Celelalte două goluri au fost înscrise de Ozyakup '56 şi Ajdin Hasic '89.

După acest succes, Beşiktaş a acumulat 34 de puncte şi a depăşit în clasament echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep, care are 31 de puncte şi ocupă provizoriu locul 2 acum.

Gaziantep va mai coborî un loc după meciul Fenerbahce - Alanyaspor, care va avea loc joi. Cu un golaveraj mai bun decât al formaţiei Gaziantep, Alanyaspor este pe locul 3, cu 30 de puncte, iar Fenerbahce pe 5, cu 29 de puncte. Locul 4 este ocupat de Galatasaray, tot cu 30 de puncte.

Rizespor este pe locul 12, cu 20 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.