Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, sâmbătă, după meciul câştigat de Universitatea Craiova în faţa echipei Sepsi, scor 1-0, că formaţia sa nu a făcut un joc reuşit, dar acest lucru nu îl îngrijorează, fiind abia începutul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu putem fi la sută la sută la începutul campionatului. Nu am făcut un meci reuşit. Mai ales în prima repriză am riscat mult. În repriza a doua echipa s-a comportat mai bine. Este însă un rezultat important. Este începutul unui drum lung şi nu sunt îngrijorat pentru că este normal că trebuie reglate nişte lucruri. Este începutul campionatului, este important că am câştigat trei puncte”, a spus Bergodi pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a Ligii I.

Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.