Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Botoşani, câştigat cu scorul de 2-0, că nu crede că va fi cazul ca vreun jucător să fie amendat pentru că se infectează cu coronavirus, el precizând că formaţia sa a respectat toate regulile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Noi am respectat toate regulile. Nu cred că va fi cazul (să se dea vreo amendă)”, a spus Bergodi pentru posturile care transmit Liga I.

Cristiano Bergodi consideră reuşit meciul cu FC Botoşani: “Un meci bun, reuşit. În prima repriză eram un pic neliniştiţi, un joc crispat un pic, dar am avut două ocazii. A doua repriză am juccat bine şi am avut şi o ocazie mare de a marca. Suntem mulţumiţi. Îmi felicit jucătorii. Sunt mulţumit de ce arată echipa, se apără bine, se repliază. Suntem mulţumiţi de ce am făcut într-o lună şi jumătate cu băieţii. Dar repet, meritul este al lor. Am jucători foarte buni aici, nu sunt persoana potrivită să-i spun lui Mirel Rădoi care sunt jucătorii pentru echipa naţională”.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Cicâldău '72 şi Gustavo '90+5, ambele din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.