Fotbalistul Romario Benzar, debutant în naţionala României, a declarat duminică seară, după meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că el şi colegii săi sunt puţin dezamăgiţi, însă speră să se impună în următoarea partidă şi să uite acest egal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că a fost gândit bine acest meci, naţionala României a făcut un meci bun azi. Ne pare rău că nu am câştigat, dar trebuie să trecem peste şi să câştigăm următorul meci. Gazonul a fost cam prost, trebuia să faci mereu o atingere în plus, dar asta e, mergem mai departe. Suntem puţin dezamăgiţi, sperăm ca următorul meci să îl câştigăm şi să uităm acest egal", a spus Benzar la TVR.

Romario Benzar a menţionat că selecţionerul Christoph Daum i-a dat multă încredere. "Mă simt mândru să îmbrac tricoul echipei naţionale. Domnul Daum mi-a dat multă încredere, mă bucur că am făcut un meci bun, dar din păcate nu am câştigat", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Benzar a mai spus că a fost felicitat de Gheorghe Hagi: "Mi-a trimis un mesaj, felicitări, s-o ţin tot aşa".

Reprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6.

România a deschis scorul prin Adrian Popa, în minutul 85, Muntenegru reuşind egalarea prin Stevan Jovetici, în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.