Fundaşul echipei Manchester City Benjamin Mendy a fost suspus, miercuri, la Barcelona, unei operaţii la genunchiul stâng, după ce anul trecut internaţionalul francez a avut o ruptură a ligamentelor încrucişate la dreptul, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Celălalt genunchi a fost gelos, dar operaţia a decurs bine şi totul este în regulă acum", a scris jucătorul, pe reţelele de socializare.

Manchester City nu a precizat cât timp va lipsi de pe teren fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani. Însă el va rata partida pe care naţionala Franţei, campioană mondială, o va disputa, vineri, în deplasare, cu Olanda, în Liga Naţiunilor. Selecţionerul Didier Deschamps l-a înlocuit deja în lot cu un alt Mendy, Ferland, de la Olympique Lyon.

Benjamin Mendy a fost transferat de City de la Monaco, pentru 57,5 milioane de euro, în vara anului 2017, însă de atunci nu a jucat decât în 19 partide pentru formaţia din Manchester. El are nouă selecţii la naţională şi a făcut parte din lotul care a câştigat titlul mondial în Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.