Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, s-a declarat revoltat de prestaţia arbitrului Felix Zwayer la meciul de sâmbătă cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 2-3, el menţionând că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci”, a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.

Borussia a marcat prin Brandt ‘5 şi Haaland ’48. Pentru Bayern au înscris Lewandowski ‘9, ’77 (penalti) şi Coman ’44.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.