Federaţiile de fotbal din Belgia, Olanda, Portugalia, Danemarca şi Norvegia sunt vizate de proceduri disciplinare ale UEFA, după meciurile din preliminariile Campionatului European, a anunţat, miercuri, forul continental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După meciul Rusia – Belgia, scor 1-4, din 16 noiembrie, belgienii riscă sancţiuni pentru start întârziat şi pentru o neconcordanţă de pe foaia de joc. Cazul va fi analizat la 12 decembrie.

După meciul Olanda – Estonia, scor 5-0, din 19 noiembrie, olandezii ar putea fi sancţionaţi pentru o reluare pe ecranul de la stadion, caz care va fi analizat la 12 decembrie.

După Portugalia – Lituania, scor 6-0, din 14 noiembrie, Portugalia va fi sancţionată pentru pătrunderea supporterilor pe teren. Şi acest caz va fi analizat la 12 decembrie.

După partida Danemarca – Gibraltar, scor 6-0, din 15 noiembrie, danezii riscă sancţiuni pentru folosirea de obiecte pirotehnice şi pătrunderea suporterilor pe teren. Decizia va fi luată la 12 decembrie.

Tot la 12 decembrie şi-ar putea afla sancţiunea federaţia norvegiană, vizată de o procedură pentru folosirea de obiecte pirotehnice la meciul de acasă cu Insulele Feroe, scor 4-0, din 15 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.