Elveţia a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (3-2), reprezentativa Belgiei, în ultimul meci al Grupei a II-a a Diviziei A a Ligii Naţiunilor. Gazdele s-au calificat în semifinalele Ligii Naţiunilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Belgia nu mai primise cinci goluri de nouă ani, din septembrie 2009, când pierdea în faţa Spaniei, cu scorul de 0-5, la A Coruna, în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Din echipa de atunci, la Lucerna a mai fost, duminică, pe teren doar Eden Hazard.

După rezultatul din ultima etapă a Grupei a II-a, Elveţia a ocupat locul I în clasament, cu 9 puncte, acelaşi număr ca "bronzul" Mondialului, dar cu rezultate directe mai bune, 1-2 şi 5-2. 

Elveţia s-a calificat pentru semifinalele Ligii Naţiunilor, alături de Portugalia şi de Anglia. Ultimul loc în Final 4 va fi stabilit, luni, după partida Germania - Olanda. Un egal la Gelsenkirchen le-ar permite olandezilor să câştige Grupa I. În aceat moment, Franţa este pe primul loc, cu şapte puncte, după ce a jucat toate meciurile, urmată de Olanda, cu şase puncte, şi de Germania, cu un punct, aceasta din urmă retrogradând de ja în Divizia B.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Naţiunilor va avea loc la 3 decembrie, la Dublin, iar turneul final va avea loc în Portugalia, între 5 şi 9 iunie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.