Autorităţile chineze au anunţat, joi, că trei sportivi străini participanţi la competiţii test înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre sportivi, concurent la sanie, a fost testat pozitiv la aeroport, la intrarea în China, şi a fost trimis la hotel pentru carantină, alături de alt coleg infectat, au anunţat oficialii chinezi săptămâna trecută. Cei doi sunt asimptomatici.

După cei doi, a fost testată pozitiv încă o persoană, tot concurent la sanie, contact apropiat al celorlalte cazuri. Acest sportiv este de asemenea asimptomatic şi se află acum în carantină.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jocurile Olimpice de iarnă vor avea loc în perioada 4-20 februarie 2022. Cu câteva luni înaintea competiţiei, 2000 de sportivi din alte ţări s-au deplasat în China pentru a participa la concursuri test în locurile în care vor avea loc Jocurile Olimpice.

Beijingul a anunţat că toţi participanţii la JO trebuie să fie vaccinaţi împotriva covid-19 sau, dacă nu sunt imunizaţi, să stea în carantină trei săptămâni.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.