Jucătoarea Irina Begu a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul BRD Bucharest Open, că în urmă cu o lună, când a fost întrebată ce părere are despre trofeu, nu se gândea că va ajunge să îl câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urmă cu o lună a venit Cătălina Cristea să mă întrebe de acest trofeu, ce părere am... Nu m-am gândit nicio secundă că după o lună îl voi ţine în mână. Sunt foarte foarte fericită şi nu-mi vine să cred că este al meu", a spus Begu la ceremonia de premiere.

Begu a felicitat-o pe adversara sa din finală, Julia Goerges, şi i-a adresat câteva cuvinte în limba engleză: "Felicitări. Îţi urez succes pentru restul sezonului. Ştiu că eşti o jucătoare bună şi vei câştiga turnee".

Irina Begu le-a mulţumit publicului, colaboratorilor săi şi sponsorilor. "În ultimele două luni de zile am muncit foarte mult, mulţumesc echipei mele. Acest turneu este foarte importan pentru noi, vreau să le mulţumesc şi sponsorilor. Sper să-l mai avem pentru mulţi ani de-acum încolo. Încă o dată vă mulţumesc şi ne vedem la anul", a adăugat ea.

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7, a câştigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, impunându-se în finala cu sportiva germană Julia Goerges (locul 45 WTA şi cap de serie 3), scor 6-3, 7-5.

Begu va disputa la BRD Bucharest Open şi finala de dublu, alături de Raluca Olaru. Cele două, favorite principale, vor întâlni cuplul Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.