Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că Răzvan Zamfir, acum oficial în cadrul clubului CFR Cluj, i-a propus în trecut să aranjeze un meci din campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu, din 2003, de când am preluat eu, eu, stăpân la Steaua, niciodată nu a existat niciun aranjament. A venit ăla la mine, care e la CFR acum, cum îl cheamă? Ăla brunet, ţigănos, aşa. Zamfir. A venit Zamfir la mine, eram la Marriott, la Lyon. A venit la mine, jucam cu Braşov. Mi-a zis: <Băi, domnu Gigi, vrei să câştigi meciul?> Era meci de campionat. <Domne, eu am trei jucători acolo, te costă fiecare câte 25.000 şi vreau şi eu 25.000, 100.000 te costă>. I-am zis: <Pleacă de aici, nu vreau eu aşa ceva!> Am jucat pe bune şi am câştigat meciul. Când era? În 2005... Când am jucat cu Braşovul. Era Dorinel Munteanu antrenor sau jucător la Steaua. Ei nu erau (n.r. - CFR Cluj, în Liga I). Şi n-am vrut. <Du-te de aici!> Şi am jucat pe bune. Niciodată de când am fost în fotbal nu am acceptat aranjamente. De când sunt eu la Steaua, nu a fost niciun aranjament. Şi nici nu va fi vreodată", a declarat Becali, la Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.