Gigi Becali a declarat, luni, că atacantul Raul Rusescu are şasne mici de a ajunge la FCSB, deoarece clubul său, Osmanlispor, doreşte să-i prelungească înţelegerea scadentă vara viitoare. El le-a dat mână liberă antrenorului Nicolae Dică şi directorului sportiv Mihai Stoica să găsească un atacant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece, chiar vor să-i prelungească contractul. Noi am vrut să-l luăm definitiv. Cu siguranţă, ne trebuie un atacant. Mi-a spus MM, că, dacă rămâne Gnohere, nu este niciun fel de problemă, că ne descurcăm, că mai poate să joace Florinel Coman acolo, Tănase se descurcă extraordinar de bine ca atacant. Dacă pleacă Gnohere trebuie neapărat să luăm un atacant. Am lăsat pe mâna lor, pentru că atacanţi pe care îi cunosc eu nu sunt", a declarat Becali, la Pro X.

FCSB a avut trei atacanţi în atenţie pentru un transfer în această vară, Adam Nemec, care a jucat la FC Dinamo, Binel Omrani de la CFR Cluj şi Anatol Abang, care a evoluat la Astra Giurgiu, sezonul trecut,  însă niciunul nu a ajuns la echipa antrenată de Nicolae Dică. Becali s-a reorientat apoi către Raul Rusescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.