Gigi Becali l-a lăudat pe mijlocaşul Olimpiu Moruţan, după meciul FCSB - Poli Iaşi, scor 4-0, spunând că în sfârşit echipa sa are un număr 10. În acelaşi, timp, Becali l-a criticat pe fundaşul Mihai Bălaşa, precizând că marţi va veni un alt apărător la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu v-am spus că, normal, ar fi trebuit să fie ca cu Rudar.  A fost aşa, 4-0? Normal, la valoarea echipei pe care o avem noi, aşa ar trebui să fie în toate meciurile şi o să vedeţi că aşa vor fi toate meciurile. În afară de cele cu Craiova, CFR, Viitorul şi Dinamo. În rest toate meciurile vor fi aşa. Nu a mai avut Steaua un număr 10 de mulţi ani. Acum l-am văzut. E fotbalist adevărat. Ne trebuie totuşi un fundaş central, pentru că altfel e belea mare. Fundaşul central vine marţi. Mâine vine impresarul lui, marţi vine preşedintele clubului cu jucătorul. Poate dacă are concurenţă se concentrează mai bine nenea Bălaşa. Băi, dai pasă la adversar în doi metri? Poate să te nenorocească unul, aşa. Se întâmplă ceva cu el, o să mă interesez. I-am făcut de la 8.000 la 15.000 tocmai de aia, pentru că creştea şi acum văd că scade. Denis Man e de vânzare numai peste doi ani. Moruţan e de vânzare peste trei ani. Lui Moruţan îi măresc acum salariul, are 8.000, îi fac 14-15.000, îi dublez şi clauza, la 200 de milioane. Dacă i se urcă la cap, la revedere cu el", a declarat Becali. 

FCSB a obţinut, duminică, prima victorie în acest sezon al Ligii I, după ce a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a III-a. Au marcat Gnohere '24, '58, Man '86 şi Moruţan '90+3.

Moussa Sanoh (Poli Iaşi) a fost eliminat direct în minutul 84, după ce l-a lovit cu piciorul pe Momcilovici. Olandezul a reacţionat nesportiv după ce a fost faultat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.