Finanţatorul Gigi Becali a declarat, joi, că Petre Buduru, preşedintele Comitetului Director al Astrei Giurgiu, i-a spus că transferul atacantului Denis Alibec nu a picat, însă a menţionat că este posibil ca gruparea giurgiuveană să se fi folosit de FC Steaua, caz în care ar trebui să plătească. El a menţionat că atacantul Claudiu Keşeru, de la Ludogoreţ Razgrad, ar putea fi o variantă pentru Steaua din iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit cu Buduru, mi-a zis că nu este niciun fel de problemă. E adevărat, ne-a spus să ne sculăm noaptea la ora 01.00 şi pentru asta o să plătească cumva deranjul lui Argăseală. Dacă ne-a zis să ne deranjăm am stat până la 02.00 noaptea trebuie să plătească. Alibec a semnat contractul cu Steaua, am negociat cu Dani Coman toate clauzele, urma Buduru să vină a doua zi dimineaţă să semneze contractul. Alibec a semnat contractul. Petre Buduru a venit şi a zis să o mai lăsăm. Poţi să-l obligi? Noi băgasem în contractul lui Alibec 85.000 de euro. Alibec a spus: <Eu semnez contractul, dar vreau ca în contractul cu Steaua să fie trecut că eu nu renunţ la 85.000 de euro>. Am trecut în convenţie cum ne-am înţeles cu Dani Coman", a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a menţionat ce a discutat cu Petre Buduru înaintea plecării acestuia la Roma. "Am vorbit cu Buduru, iar Buduru a spus: «Domne, sunt în aeroport mă duc la Belgrad şi de la Belgrad la Roma». I-am spus: «Băi Petre, nu aveţi nicio obligaţie faţă de noi. Adică aveţi, că ne-aţi pus pe drumuri. Dar poţi să spui aşa: Încercăm şi noi să luăm bani mai mulţi şi cu asta basta, că nu e obligatoriu, că eşti negustor, vrei să vinzi marfa mai scump». A zis: «Domne, eu doar asta spun, că încă contractul de transfer nu a căzut». Ce să înţeleg din asta? Mă duc la Roma, văd ce fac, dacă cineva dă banii – nu cred că cineva dă banii înainte – să ia jucătorul până în iarnă. Mie Buduru mi-a spus: «Gigi, nu este căzut transferul», cu alte cuvinte dacă nu găsesc un client cu bani mai mulţi, vin mâine şi semnez contractul. Asta deduc eu. El mi-a zis că mâine vine şi mâine îmi dă exact răspunsul sută la sută, da sau nu", a explicat finanţatorul stelist.

Becali a precizat că în cazul în care Alibec va pleca la altă grupare, FC Steaua nu se va folosi de semnătura jucătorului. "Doar o să plătească deranjul lui Vali Argăseală pentru că s-a deranjat noaptea la ora 12.00 şi a stat până la ora 3.00. Nu vreau să fac rău jucătorului, numai că deranjul lui Vali Argăseală trebuie plătit. Dar trebuie să dea 30-40.000 deranjul lui Vali Argăseală. Dacă îl ia o să aibă 24 de etape suspendare, eu nu vreau să-i fac băiatului aşa ceva. Alibec mi-a plăcut mult de tot. Noi dacă suntem în România... Ei probabil s-au folosit de noi ca să o folosim la alt club din Europa. E posibil şi asta. Şi dacă s-au folosit tot nu mă supăr. Să fie ei sănătoşi. Mai e posibil şi încă ceva, eu cred 90 la sută că Denis Alibec va fi la Steaua", a adăugat el.

Gigi Becali a mai spus că vrea în continuare ca Harlem Gnohere să ajungă la Steaua şi că Keşeru ar putea fi o variantă din iarnă pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf. "Şi dacă iau şapte atacanţi, Bizonul e Bizon, i-am promis omului şi aşa va fi. (...) S-ar putea să îl avem şi pe Keşeru variantă în iarnă. Astăzi a apărut varianta. El termină cu bulgarii în iarnă şi  Keşeru e variantă", a conchis Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.