Gigi Becali a declarat, miercuri, la Digi Sport, că CSA Steaua nu poate cere prejudiciu “din 2003 încoace”, având în vedere faptul că a pierdut perioada de după 1998.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cine cunoaşte dreptul, înţelege ce s-a întâmplat. Instanţa răspunde la ceea ce ceri. Noi nu am cerut nimic, CSA a cerut să se recunoască palmaresul până în 2003. Instanţa a zis că din 1998, ei nu mai au calitate procesuală. Ei au avut palmaresul până în 1998, iar din acel an nu-l mai au. Instanţa nu zice că e la FCSB pentru că noi nu am cerut asta. Instanţa nu poate să răspundă la ceva ce nu ceri, noi n-am cerut. E clar că e undeva palmaresul, la Asociaţie, care l-a dat la FCSB. Păi l-au dat, nu l-au dat? Dacă instanţa le spunea lor că au palmaresul până în 2003, ei spuneau că noi suntem continuatori. Instanţa spune că din 1998, CSA nu mai poate cere nimic. Ei au închis fotbalul în 1998. Dacă cineva s-a născut acum doi ani, poate să aibă 100 de ani? Legea spune clar acum, ei nu mai pot cere palmaresul după 1998. Punct! I-a distrus! Dacă ei zic că au dreptate, să nu mai facă recurs. Noi nu mai facem, suntem mulţumiţi. Dacă soluţia le convine, ar trebuie să nu facă recurs. Dacă tu din 1998 nu mai poţi cere palmaresul Stelei, cum să mai ceri prejudiciu din 2003 încoace? Ei din 1998 nu se mai pot lega, în fotbal, de numele Steaua", a spus Becali, potrivit digisport.ro.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua rămâne cu palmaresul echipei de fotbal din perioada 1947 şi până în 1998 şi pierde perioada cuprinsă între 1998, când secţia de fotbal s-a desprins de CSA, şi 2003, când formaţia a fost preluată de Gigi Becali, se arată într-o hotărâre, publicată luni, a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia nu este definitivă.

Într-unul dintre litigiile cu FCSB, CSA Steaua a câştigat, anul trecut, în primă instanţă, palmaresul până în 2003, dar gruparea lui Gigi Becali a contestat decizia.

În perioada 1998-2003, Steaua a câştigat un titlu de campioană, în 2001, un trofeu al Cupei României, în 1999, şi unul al Supercupei României, în 1998.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.