Gigi Becali l-a lăudat, vineri, pe antrenorul CSU Craiova, italianul Devis Mangia, despre care a spus este "un om de mare calitate şi de onoare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La început nu-l agream, îmi era antipatic. Şi din ce în ce, din ce în ce, din ce în ce mi-a devenit atât de simpatic şi cu drag mi-au plăcut declaraţiile lui şi am văzut că e un om de mare calitate şi de onoare. Îmi plac declaraţiile lui, îl admir şi cred că este un om de onoare şi care nu va accepta niciodată să facă echipa decât cea mai bună pe teren, aşa cum a spus el. Are mentalitate de om cu caracater. Prima dată nu-mi plăcea şi nu-l agream, dar acum...", a spus Becali, la Pro X.

Întrebat dacă l-ar dori antrenor la FCSB, Becali a răspuns: "Nu vreau să vorbim acum despre asta."

CSU Craiova va evolua, sâmbătă, în deplasare, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I, cu CFR Cluj, rivala FCSB în lupta pentru titlu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.