Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că l-a transferat pe Cătălin Golofca de la FC Botoşani după ce a fost impresionat de afirmaţiile jucătorului, care i-a promis că va marca în "dubla" cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumit (n.r. - de afacere) trebuie să fie Iftime, că el a luat banii. Eu ca să văd dacă sunt mulţumit trebuie să vedem ce joacă Golofca. M-am împăcat cu Iftime. Mi-a zis că jucătorul costă un milion. Şi eu am zis că un milion costă, dar eu nu vreau să cumpăr decât 30 sau 40 sută. 40 a sută am revent după ce m-a sunat băiatul şi mi-a zis: <nea Gigi, ia-mă de aici că dau gol cu Sporting Lisabona dacă mă bagi, te rog, nea Gigi!> Şi ca să vezi că nu sunt imun, mai dau o sută de mii şi cumpăr 40 la sută. Ifitime a zis: <M-ai blocat acum, lasă-mă să mă gândesc!> Prima dată a zis că face un milion şi peste un an face 2-3 milioane. <Şi nu vrei să iei trei milioane pe el?.> <Da, vreau.> <Dă-mi-l împrumut un an, că mai bine îl vând eu cu trei milioane decât tu. Şi îi dau eu salariu şi îl vinzi tu la orice oră, tu îl vinzi când vrei şi iei banii după el.> Că pe mine nu mă interesează să câştig bani pe Golofca, pentru că are 27 de ani. Pe mine mă interesează Golofca să-l am în lot. Băiatul a şi forţat, s-a dus şi şi-a făcut bagajele, a plecat de la echipă. A insistat mult pentru el Dică şi vreau să-i fac toate poftele. A zis că are nevoie de un jucător cu viteză ca să surprindem în meciurile europene. Noi nu avem valoarea lor şi trebuie să-i surprindem pe contraatac. Şi noi nu avem un jucător de contraatac. <Bine,mă, dacă ăsta e de contraatac lasă că ţi-l iau>", adeclarat Becali, la Sport.ro.

El a precizat că transferul fundaşului sârb Bogdan Planici de la Vojvodina Novi Sad este în impas: "Le-am zis să ia cazierul judiciar, n-au mai dat niciun semn de viaţă până la ora asta. Suntem în aşteptare."

FC Botoşani a anunţat, duminică seară, despărţirea de Cătălin Golofca, jucător care va semna luni un contract cu FCSB. În tranzacţie a intrat şi un jucător care va veni de la FCSB, Sebastian Chitoşcă, a precizat gruparea botoşăneană.

FCSB va achita suma de 400.000 de euro pentru 40 la sută din dreptruile federative ale mijlocaşului ofensiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.