Gigi Becali a declarat, miercuri, că jucătorul Darius Olaru, în vârstă de 20 de ani, de la Gaz Metan Mediaş este un fotbalist interesant, dar nu este de acord să plătească mai mult de 350.000 de euro pentru el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Carlos Fortes (n.r. - tot de la Gaz Metan) nu ne interesează. Olaru este un jucător interesant. E mai greu să-şi rezolve problema insolvenţei (n.r. - clubul din Mediaş) pentru că nu ştiu cât aş putea să le dau pe Olaru. O să mă consult şi cu MM, mă consult cu MM acum şi dacă zice şi el da... 350.000 şi dacă-i dau şi-i pierd... Mai mulţi bani nu dau. A fost o discuţie de 500.000, de 450.000, dar apoi am renunţat eu. 350.000 eu zic că e o sumă corectă. Dar trebuie să mă consult şi cu MM. De unii jucători mă consult, de alţii nu-l bag în seamă. El îl vrea pe Olaru, dar eu nu sunt aşa de convins. Dacă MM zice şi spune şi Dică, fac şi ca ei. Dar dacă îl iau pe Olaru, îl iau pe o idee. Eu, acolo, în stânga, dreapta atacanţi... Eu îl iau pe Olaru şi-l pun să joace lângă Nedelcu. Să vedem dacă poate să joace acolo. Eu o să iau fotbalişti până o să-l găsesc pe ăla, pe care îl vreau acolo, mijlocaş central. Cred că poate juca acolo", a declarat Becali, la Digi Sport.

Becali a mai spus că nu îl interesează jucătorul Semedo de la Dinamo. "Singurul jucător care mă interesează din România este ăsta, Vână (n.r. - de la FC Viitorul). Dacă e greu de luat, nu-l mai iau. Câte tone are? Poate găsesc o macara potrivită", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.