Gigi Becali a declarat, luni seară, că echipa FCSB a fost distrusă de preparatorul fizic, subliniind că FC Botoşani ar fi trebuit să câştige cu 5-0 meciul din etapa a III-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am ce jucători să atac, când intri cum au intrat ei pe teren, parcă erau pe bulevard. Echipa e distrusă, e un uzaj de mai multă vreme, datorită preparatorului fizic (n.r.- Marian Lupu), dar de mâine nutriţionist, preparator fizic, pun mulţi factori la punct, durează două-trei săptămâni, o lună. Nu mai bag bani. Am lăsat pe mâna altora, dar de mâine le pun la punct toate. Şi jocul echipei...noi nu pasăm, fiecare jucător e smecher...Eu sunt principalul vinovat, nici jucătorii, nici nimeni, dar voi rezolva tot. Investiţii nu mai fac, mi-e frică, încep să pierd din averea mea. Dacă ne calificăm în grupele Ligii Europa mai vedem. Ce fac? Dau cu banii în foc? Acum l-aş vrea pe Miron. Nu fac aşa ceva. 5-0 trebuia să fie, jucătorii mei au fost băieţi, iar cei de la FC Botoşani au fost bărbaţi", a declarat Becali la Digisport.

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, la Piteşti, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa FC Botoşani, în ultimul meci a etapei a III-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Andronic '18 şi Ongenda '41.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.