Gigi Becali i-a acuzat pe jucătorii FCSB de lipsă de bărbăţie pe fotbaliştii echipei FCSB, după înfrângerea suferită în faţa echipei CSM Poli Iaşi, făcându-l fricos şi pe antrenoirul Nicolae Dică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem jucători valoroşi, dar niciunul nu e bărbat adevărat. Budescu, marele fotalist, nu putea să facă o preluare, Tănase, simulare, Man şi el nimic, milioanele, singurul fotbalist de la echipa asta e Teixeira. Mă, CFR-ul nu are valoare, dar are războinici în teren. Nu au jucători valoroşi, dar au războinici. Să pierzi titlul în zece... Nu aveam nevoie de victorie, egal, 0-0. Cum să piardă Planici mingea la centru terenului, erau doi contra trei? Cu 0-0 eram campioni. Fiecare om, mai ales la fotbal, crede că ştie. Eu credeam că ştiu. După aia numeri bobocii şi îţi dai seama ce ai făcut. Eu număr bobocii şi îmi dau seama ce am făcut. Eu nu am niciun fotbalist adevărat în teren, asta am făcut. Eu am făcut echipă la Steaua care nu are niciun fel de bărbăţie, nu poţi să te duci în Liga Campionilor cu jucătorii ăştia. Nu au curaj. Tănase se aruncă, fricos, îl vezi de la televizor, la faţă. Toată lumea frică, singurul fotbalist curajos e Teixeira. Budescu, dacă ai valoare, în halul ăla să pierzi mingile? Lui Pintilii, înainte cu vreo două ore, i-a venit rău. Păi dacă i-a venit rău la un jucător, ce poate să facă ăla? Lasă că poate. Au înnebunit, că <Pintilii, Pintilii...> Mai are doi ani şi se lasă de fotbal, Steaua stă în Pintilii? Bagă alţi mijlocaşi centrali! Fricoşi, antrenor fricos, jucători fricoşi. Antrenorului i-a fost frică, hai să joc cu Pintilii. Numai frică acolo. Eu m-am retras, să vedem ce poate să facă. Eu am vorbit şi cu nepotul meu azi. Cel mai bine, ca Negoiţă. Hai şi tu, Budescule, hai şi tu, Alibec, hai vedeţi pe cât! Nu pe trei milioane. Să plătească un milion, nu mai e nevoie să dea trei milioane CFR, să-l vândă cu un milion, nu mai e nevoie să plătească clauza. Vorbesc eu Vasi, că mă mai consult cu el. O să-l dea cu un milion şi gata. Şi cu Alibec, la revedere, să plece şi el. Teixeira pleacă, că are 20.000 salariu. După aia, buget de 200.000 şi cu asta basta. Că Florinel Coman, stai, că nu se antrenează bine. Am dat trei milioane pe el. Dar nu joacă că nu se antrenază bine. Că nu se poate să-l ţinem pe Budescu rezervă. Dar ce, Budescu e Dumnezeu? Opinia mea e că n-avem o echipă de fotbal. Pentru ce să iei campionatul, dacă te duci în Europa, te spulberă ăia imediat. Pă, ce, asta e echipă de bărbaţi care poate juca fotbal în Europa, care joacă cu Iaşul şi îţi dă gol în zece? E posibil? Cu Bălaşa, care ratează din patru metri? Asta înseamnă că nu ai nimic. Tănase trebuia să bage mingea în poartă, dar sare peste ea, parcă face balet. Ăştia sunt fotbalişti? I-am spus lui Budescu să nu mai bată cornerul direct pe poartă, că avem jucători înalţi. <Bate şi tu cornerul cum se bate cornerul!> Ce-l interesează pe el, joacă la mişto, călcâie, nu contează la el, el ia banii, zeci de mii, nu 20. Ia 20.000 plus 100.000 la fiecare an. Acu o să joace Nedelcu, o să joace Coman, ăştia pe care am dat banii pe ei şi nu se antrenează bine", a declarat Becali, la Digi Sport. 

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de CSM Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat în minutul 89, după ce coechipierul său Qaka, dorit de FCSB, a fost eliminat, în minutul 74.

În minutul 89, Panţîru a iniţiat un contraatac după ce a recuperat o minge în interiorul terenului propriu, apoi i-a pasat lui Andrei Cristea, care, scăpat singur cu Bălgrădean, l-a învins cu un şut plasat.

CFR rămâne pe locul I, cu un punct avans faţă de FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.