Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, după înfrângerea suferită de formaţia sa în faţa celor de la Lugano, că antrenorul Nicolae Dică a făcut echipa. Becali i-a criticat pe Golofca, De Amorim şi Nedelcu după acest meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce poţi să-i ceri lui Golofca sau lui De Amorim, că ei nu fac faţă în Europa? Dacă aşa am acceptat... Că puteam să nu accept. Puteam să spun <băi, Dică, nu accept să joci aşa că vreau să câştigăm meciul ăsta, joacă cu titularii!> Nu, ideea a fost a lui, aşa am convenit de la început, de când ne-am calificat mi-a spus <domne, ne interesează campionatul de acum încolo>. Dar aşa am stabilit şi n-ai de ce să fii supărat. Golofca mână moartă, bine, el a alergat săracul, dat degeaba, de nebun. De Amorim mână moartă, la mijloc... n-am avut nici mijloc. Nici apărare. Nedelcu ori e fundaş central, ori e mijlocaş, nici nu ştiu ce e. Eu l-am văzut numai fundaş central, libero, s-a obişnuit ca la Hagi... Noi ţinem tot timpul trei pe spate ca să nu avem soluţii de pasă. Apărarea nu mai face faţă, când mijlocul e praf şi când nu-ţi joacă 4-5 jucători. Dar nu sunt supărat în niciun fel. La Botoşani va fi altfel, că avem cuţitul la os. Când avem cuţitul la os, jucăm altceva", a declarat Becali la Digi Sport.

Întrebat dacă a sunat pe bancă pentru a cere schimbarea lui De Amorim, Becali a răspuns: "Păi fac eu aşa ceva? Doamne fereşte! N-am sunat niciodată în viaţa mea. A fost decizia lui Dică. Nu era un meci de care să mă supăr, să mă enervez."

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a precizat că ar vrea ca FCSB să joace cu Atalanta în faza următoare: "Vreau un nume mic ca să mergem mai departe. Atalanta să zicem".

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva.

Viktoria Plzen a încheiat grupa cu 12 puncte. FCSB a terminat pe poziţia a doua, cu 10 puncte, Lugano pe locul trei, cu 9 puncte, şi Hapoel Beer Sheva pe 4, cu 4  puncte. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile Ligii Europa.

Tragerea la sorţi a 16-imilor va avea loc luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.