Gigi Becali a declarat, joi, că Orlando City a făcut o ofertă pentru Florinel Coman, gruparea din SUA reiterându-şi interesul pentur jucătorul român pe care l-a ofertat iniţial în februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi-au trimis o ofertă pentru Coman din America, mi-au trimis oferta oficială atunci, m-au întrebat dacă mai e valabil. Am spus că nu accept oferta lor şi am spus nişte modificări în oferta lor. Era 50-50, am făcut modificări, le-am dat loc 60, eu 40. Vreau 9 milioane de euro pe 60 la sută, aşa ofertă am făcut eu.  Cinci milioane prima tranşă, două milioane, două milioane. Poate e mai bine dacă nu se face, dacă se reia fotbalul Florinel va costa mai mulţi bani. Cei de la Orlando au scăzut acum la trei ani jumate contractul, era pe patru ani. Nu o să las preţurile foarte jos, dar ce pot să iau, iau”, a spus Becali la ProX.

El a menţionat că dintre jucătorii FCSB Bogdan Planic a fost trecut pe şomaj tehnic, el neacceptând o reducere de salariu. “Planic l-am depus şi pe el la şomeri şi gata. Ce să fac? Dacă o să accepte o să-I completăm diferenţa după ce ia de la şomaj. Când sunt situaţii de-astea toată lumea trebuie să se înţeleagă”.

Becali este de părere că în România epidemia de coronavirus nu va mai dura foarte mult şi că se va relua campionatul. “Părerea mea este că noi o să începem în mai. Noi în mai de ce să nu începem?”, a adăugat Gigi Becali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.