Finanţatorul FCSB, Gigi Becai, a declarat, miercuri, că în memoriul depus de CFR Cluj împotriva sa la FRF este acuzat de faptul că a straicat imaginea fotbalului, prin criticile aduse arbitrilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta e singura acuzaţie. Că de ce am spus că noi trebuia să avem mai multe puncte. Că au fost avantajaţi de arbitri. Nu declaraţii xenofobe, nimic, nicio xenofobă, nimic. M-a spus Argăseală că s-a dus cu avocata la comisie. Râdeau şi ăia pe acolo, pe la ligă, pe la comisie. Că am stricat imaginea fotbalului, că am denigrat imaginea fotbalului, că am spus că noi trebuia să avem mai multe puncte din arbitraj. Noi trebuia să avem două în plus şi ei opt minus. Asta am spus şi am stricat imaginea fotbalului", a declarat Becali, la Digi Sport.

Becali a explicat că l-a sunat pe antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru a-i transmite să nu îi mai sperie pe arbitri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"El a spus în conferinţă de presă că dacă sunt bărbat să-l sun pe el direct, nu să spun la televizor. Şi l-am sunat eu direct. Dar nu reclamă ei că l-am sunat pe Petrescu. Au spus ei la comisie, că <uite, domne, că l-a sunat şi pe Petrescu>. I-am spus că noi suntem în război şi gata! <Iar tu sperii abritrii, în înjuri pe arbitri> El a zis că nu-i înjură, îi ceartă", a precizat el.

Gigi Becai a afirmat că nu recunoaşte comisiile Federaţiei Române de Fotbal.

"Eu m-am retras. Eu vorbesc ca simplu... Sunt lucruri întâmplate în mandatul meu, când eu făceam şi atunci trebuie să lămuresc lucrurile pe care le-am făcut. Dacă mă întrebaţi de meciul de diseară, nu mă bag. Vreau să mă retrag. Să mă judece pe mine, să dea ei comandă la comisii, nu vreau. Aşa nu mai poate să dea comandă, că n-am nicio treabă eu cu ei. Eu nu am nicio treabă cu comisiile alea, că nu le recunosc, că nu sunt comisii care judecă corect şi drept. Judecă tot timpul ce spunea Mircea Sandu, ce spunea Ionuţ Lupescu pe vremuri, ce spune acum nu ştiu cine, nu ştiu care din ei. Şi Mircea Sandu avea o mentalitate de asta, de stăpânire. Dar pe Mircea Sandu îl înţeleg, că a stat zece ani, 15 şi atunci vrând-nevrând orice om...", a spus Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.