Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că viitorul preşedinte al FRF va fi Ionuţ Lupescu. "E rezolvată, nu pot să spun mai mult, ia 90 la sută din primul tur", a precizat Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu cred că Ionuţ Lupescu nu îşi dădea demisia de la UEFA dacă nu avea o discuţie cu Liviu Dragnea, care să-i garanteze că-l susţine. Susţinere ce înseamnă? Dar nu se poate spune... Îl susţine ca preşedinte de Cameră ca să-şi îndeplinească proiectul. Eu cred că susţineare pe care o are, şi e atât de sigur Lupescu şi noi suntem siguri la ora asta - că mai discutăm şi noi cu oamenii ca să fim siguri - că susţinerea înseamnă preşedinţii de consilii judeţene. Nu ştiu la ce judeţ, din patru, trei votau cu Burleanu. Au mai vorbit acolo, s-au mai consultat ei între ei şi... Înţelegeţi ce vreţi. Au spus după aia <noi îi spunem lui Burleanu că-l votăm pe el, dar îl votăm pe Lupescu>, pentru că îi promiseseră lui Burleanu înainte. E linie de partid, ce să mai... Adică cred, nu ştiu sigur. Când se dă semnalul aşa, <îl susţin...> Sunt lucruri care nu se pot spune, pentru că nu are voie politicul în fotbal. Mai avem două zile şi începe fotbalul pe drumul lui. Lupescu va face lucruri mari în fotbal, aşa cred eu. Şi cu ajutorul politicului, că trebuie să schimbe, să facă legi. Va câştiga cu 90 la sută din primul tur. Eu ştiu şi eu mai multe, dar nu pot să spun chiar toate. Că nu se spune. Este rezolvată. Dacă Dragnea face lucrul ăsta, îl felicit eu. Când un om face un lucru bun, atunci trebuie felicitat. Dacă ne scapă de Burleanu, face un lucru bun. Nu face un lucru bun că ne scapă de Burleanu?",a declatărat Becali, la Digi Sport.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că singurul candidat la preşedinţia FRF cu care a discutat a fost Ionuţ Lupescu, la solicitarea acestuia, şi l-a asigurat pe fostul internaţional de toată susţinerea sa dacă va câştiga alegerile.

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.