Gigi Becali a declarat, sâmbătă seară, la Digi Sport, că oficialii CFR Cluj nu au dreptate atunci când se plâng de prestaţiile arbitrului Ovidiu Haţegan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu se poate aşa ceva, ‘ne-a făcut varză’. N-a greşit nimic Haţegan. Acolo nici nu trage... Niciodată în viaţa mea un am văzut penalti de genul ăsta. (...) Să dea repetarea fazei cu Camora cu mâna pe minge. Nu sunt de acord să nu arbitreze Haţegan pe CFR. Dar pe noi să nu ne arbitreze Kovacs. Păi Haţegan a arbitrat corect. Oamenii ăştia din cauză că au fost învăţaţi tot timpul să primească penalti nu le convine când sunt arbitraţi corect de Haţegan. Noi o să venim cu 10-20 de faze că în ultimele 10 meciuri am avut 1 sau 2 penaltiuri”, a spus Becali.

Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat sâmbătă seară, la Digi Sport, că gruparea sa va face o adresă către CCA pentru a solicita ca echipa antrenată de Edward Iordănescu să nu mai fie arbitrată de Ovidiu Haţegan. “În ultimul an ne-a arbitrat domnul Haţegan opt meciuri. Aş vrea să scot în evidenţă ultimele trei meciuri cu Craiova, acea finală de campionat – am avut două penaltiuri clare, nu ne-a dat. Nu sunt nici două săptămâni de la ultimul meci, unde am avut penalti, cartonaş roşu şi gol valabil anulat şi în seara asta două penalturi pe care dânsul refuză să ni le dea. Nu mai putem, am ajuns la limita răbdării. Suntem într-o luptă directă unde nu cerem decât să ne dea ce e al nostru. Ne-a făcut varză. Noi nu mai putem", a afirmat Bilaşco.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I, arbitrat de Ovidiu Haţegan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.