Gigi Becali a declarat, marţi, că FCSB ar fi putut lua campionatul în mod ilegal, dacă ar fi fost de acord să plătească 200.000 de euro. Omul de afaceri a afirmat însă că nu poate acuza rivala la titlu, CFR Cluj, că ar fi procedat în mod neregulamentar în lupta pentru câştigarea campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu dacă voiam să nu respect regula, să mă lupt la jocuri, să nu respect regula, mă costa vreo 200.000, eram campion acum. Dar eu am vrut să reespect regula. De ce? Eu luam campionatul şi nu mă calificam în Europa League sau în Champions League. V-am spus şi punct. Mai multe detalii nu dau. Mă costa încă 200.000 şi eram campion acum. Şi n-am vrut. Eu nu fac şi nu mai face lumea d-astea, aşa zic eu. Un cuvânt în plus nu vă dau. Autorităţile de la Iaşi sunt milion la sută corecte şi nu au legătură cu ceea ce am spus, cu transferul lui Qaka. Pun mâna în foc că de bani nu a fost vorba. Dacă a fost vorba, a fost vorba de ce s-a întâmplat anul trecut, că oamenii din fotbal cam sunt împotriva mea şi nu ţin cu mine. Dar nu a fost vorba nici de blat, nici de bani, de nimica. Pe bună dreptate, oamenii nu ţin la mine şi sunt împotriva mea. Îi supăr şi eu cu apariţiile mele. Eu sunt vinovatul prin lăudăroşenia pe care o fac. Recunosc, dar le suport", a spus Becali, la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.