Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat negocierile cu antrenorul Toni Conceicao şi a precizat că l-a ales pe portughez, mizând pe dorinţa acestuia de a se răzbuna pe CFR Cluj, de unde a fost demis spre finalul sezonului trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă pricep eu, mi-au spus alţii oameni. Jucăm cu portughezii, că eu cred că o să jucăm, iar el cunoaşte echipa aia. Zic şi eu că o să trecem (n.r. - de Mlada). După aia m-am gândit că are şi o ambiţie să se răzbune pe CFR, cunoaşte şi echipa CFR-ului, că a antrenat-o şi asta e un avantaj. Dar dacă ne arbitrează aşa, Kovacs, nu mai putem să luăm niciun campionat. Face el totul, de aia vine. Nu mă bag, el face totul, nu mă mai bag, sunteţi mulţumiţi acum?", a spus Becali, al Digi Sport.

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a declarat, luni, la Digi Sport, că a discutat cu Gigi Becali şi acesta i-a transmis că negociază cu portughezul Toni Conceicao, fost antrenor al CFR Cluj, preluarea conducerii tehnice a echipei bucureştene.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi s-a calificat, în faza următoare, în care va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav.

După acest meci retur, antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB.

FCSB va evolua cu învingătoarea partidei dintre Ventspils (Letonia) şi Vitória Guimaraes (Portugalia), în play-off-ul Ligii Europa, dacă va trece de Mlada.

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I. Au marcat: V. Gheorghe '20, Albec '75 / Oaidă '28.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.