Gigi Becali a declarat, joi, că a înaintat o ofertă de 1,8 milioane de euro clubului rus FC Krasnodar pentru transferul atacantului Andrei Ivan. Fostul jucător al CSU Craiova este împrumutat în acest sezon de gruparea din Rusia la Rapid Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ieri, am făcut o ofertă de un milion opt sute de mii la un atacant român. Şi 26.000 de euro salariu. El atât ia salariu. Şi eu am zis: <Bine, mă, îţi dau eu 26.000>. 1,8 milioane de euro este suma pe care o vrea echipa pentru el. Ivan este, am vorbit cu el. Mie mi-a plăcut tot timpul Ivan. Krasnodarul vrea 1,8 milioane pentru el. Dacă ăştia în ianuarie nu plătesc opţiunea de 900.000, jumătate din tranşă, atunci cade înţelegerea. Atunci în ianuarie plătesc un milion opt sute şi îi dau şi eu 26.000 şi gata!", a declarat Becali, la Pro X.

În vârstă de 21 de ani, Ivan a fost transferat în vara anului 2017 de la CSU Craiova la Krasnodar. Jucătorul român a fost îmrumutat cu opţiune de cumpărare în Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.