Gigi Becali a declarat, joi, că internaţionalul Ghoerghe Grozav a refuzat un salariu de 25.000 de euro pe lună de la FCSB pentru a evolua la Dinamo. "Tot respectul, e adevărat dinamovist", a precizat Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulţi, că sunt albastru-roşu, că sunt alb-roşu, că sunt câini. Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună şi m-a zis: <Băi, nea Gigi, iartă-mă...> Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: <Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am şi eu un defect.> Adică că el e dinamovist prea înrăit şi că preferă să meargă el pe zece mii. Îţi dai seama căt de adevărat... Tot respectul, adevărat dinamovist! Mi-a zis: <Domne, eu nu joc la două echipe în România.> Dar mie nu-mi spunea, îmi mulţumea. <Mulţumesc, nea Gigi!> Dar îi era ruşine să-mi zică. <Spune-i lui nea Gigi să nu mă mai sune, că eu nu joc la două echipe, eu din respect nu-l refuz pe el. Dar la două echipe nu joc. Eu la CFR Cluj şi la Steaua nu joc în România.>, a declarat Becali, la Pro X.

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, transferul internaţionalul Gheorghe Grozav la clubul din Ştefan cel Mare. Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, reuşind cinci goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 şi în Cupa Ligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.