Gigi Becali a declarat că fundaşul pe care îl va transfera FCSB este un brazilian. Jucătorul va semna, marţi, contractul, a adăugat omul de afaceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cluburile, sunt aici reprezentanţii. Diseară vine şi băiatul să semneze. Eu nu ştiu prea multe, MM ştie. Ştiu doar că MM l-a mai monitorizat şi acum doi ai şi acum un an şi nu am putut să-l luăm atunci. Cereau mult mai mulţi bani. Acum îl luăm. O să vedeţi că e un bun fundaş central. Normal că pentru titular îl iau. Ce să fac, să stau să tremur?", a declarat Becali, la Pro X.

Duminică, după victoria FCSB cu Poli Iaşi, scor 4-0, Becali l-a criticat pe fundaşul Mihai Bălaşa.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Poate dacă are concurenţă se concentrează mai bine nenea Bălaşa. Băi, dai pasă la adversar în doi metri? Poate să te nenorocească unul, aşa. Se întâmplă ceva cu el, o să mă interesez. I-am făcut de la 8.000 la 15.000 tocmai de aia, pentru că creştea şi acum văd că scade", a spus omul de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.