Gigi Becali a recunoscut, duminică, superioritatea echipei CFR Cluj, care a cucerit titul de campioană, faţă de FCSB. Denis Alibec a fost din nou aspru criticat de omul de afaceri, care a reafirmat faptul că antrenorul Nicolae Dică îşi va păstra funcţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce sentiment? Hai, puneţi altă întrebare că nu ştiu de sentimente eu! Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat pentru că a câştigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil, pentru că am permis din cauza lui Alibec nişte lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem asta, iar facem asta... Eu am permis, dar nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. E CFR echipă mai puternică, trebuie să recunoaştem. Dovadă că au jucat cu Viitorul şi i-au bătut. Când trebuie să bată, bate. Am avut patru meciuri cu ei, niciunul nu am condus, au fost peste noi. Echipa mai bună a câştigat campioantul, asta e concluzia mea. Şi astăzi s-a văzut. Noi nici astăzi n-am condus clar, puteam să primim un gol. Nu avem un joc elaborat, nu  avem posesia. Nu masăm nimic, avem jucători cu frică. Dică rămâne, vor pleca jucători. Bine că l-am pus pe Tănase ca să-mi dau seama că nu mai poate. Teixeira vreau să-l mai ţinem un an. Păi îl compari pe Abang cu Alibec? Sau pe Abang cu Gnohere? Eu nu-i compar. Lui Budescu n-ai ce să-i spui, că fără el nu câştigam meciuri. Trebuie să întărim echipa cu jucători care au putere, au forţă. CFR nu are valoarea noastră ca jucători, dar au bărbăţie, au putere, au forţă, au valoare mai mare dacă au asta. Eu sunt vinovatul din cauză că l-am pus căpitan pe Alibec şi am fost lacom de bani. Trebuia să-l lichidez demult. <Stai, Mihai, că poate luăm banii, Dică, hai, tată, că poate luăm banii. Am dat atâţia bani pe el şi poate luăm banii.> Şi tot încearcă-l, şi tot încearcă-l, că poate luăm banii. La Iaşi, nu a făcut nimic. După mine, Alibec a uitat fotbalul. Lui Dică nu am ce să-i reproşez. Că o să spună: <Ţi-am zis să-l dai afară pe Alibec, că vociferează şi strică antreamentele!> Eu sunt vinovatul că trebuia să-i las să termine cu Alibec de la început. N-am avut putere să câştigăm campionatul. O echipă care are câştigă campionatul altfel apare", a declarat Becali, după meciul de pe Arena Naţională. 

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru CFR Cluj a marcat Damian Djokovici în minutul 43.

CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010 şi 2012.

În celălat meci care conta pentru lupta pentru titlu, FCSB a învins Astra, scor 1-0, prin golul Gnohere din minutul 40.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.