Meciul Albania – Anglia, programat duminică, la Tirana, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, riscă să nu se dispute din cauza unor probleme de siguranţă, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit federaţiei albaneze, poliţia locală a informat-o că nu poate garanta siguranţa echipelor.

“Vom ţine legătura cu autorităţile relevante”, a anunţat Federaţia Engleză de Fotbal.

Îngrijorarea cu privire la siguranţa echipelor a apărut în contextul în care federaţia albaneză a solicitat, fără succes, ca la meci să poată asista spectatori în număr limitat. Astfel, partida se va disputa cu porţile închise, însă având în vedere faptul că în Albania nu există măsuri de carantină, este posibil ca fanii să se strângă în zona din jurul stadionului.

“În faţa situaţiei în care autorităţile nu au reacţionat la solicitarea federaţiei albaneze de eliberare a zonei din jurul stadionului, cerem o reacţie urgentă a acestor structuri. Anularea meciului Albania – Anglia, programat pe stadionul Air Albania, ar avea consecinţe catastrofale asupra imaginii ţării noastre, a echipei naţionale şi în general a fotbalului albanez”, se arată într-un comunicat al forului de la Tirana.

Partida Albania – Anglia, din grupa I de calificare la Cupa Mondială, zona Europa, este programată duminică, la ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.