Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat că se teme că Supercupa Europei, pe care bavarezii o vor disputa joi cu FC Sevilla, la Budapesta, ar putea fi un focar de coronavirus, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toată lumea are un nod în stomac. Meciul se va disputa într-un oraş în care rata de contaminare este mai mare de 100 la 100.000 de locuitori, dublu faţă de Munchen. Este un lucru care trebuie tratat cu mare seriozitate”, a spus Rummenigge la postul ZDF, menţionnd că se teme de un “Ischgl al fotbalului”.

Un studiu realizat ale cărui rezultate au fost date publicităţii în iunie a arătat că 42 la sută din locuitorii staţiunii de schi Ischgl din Austria au fost contaminaţi, cel mai mare nivel de contaminare măsurat până în acel moment.

Înaintea Supercupei Europei, federaţia de fotbal din Ungaria a asigurat că va fi totul pus la punct pentru ca participanţii la eveniment să fie în siguranţă, menţionând că suporterii celor două echipe vor putea intra în stadion doar după controale sanitare stricte, că vor fi separaţi şi că nu vor intra în contact cu fani din Ungaria.

Supercupa Europei, meci în care se vor întâlni Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, care a triumfat în Liga Europa, va avea loc joi seară, pe Puskas Arena din Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.