Clubul Bayern Munchen a anunţat, miercuri, prelungirea contractului jucătorului Kingsley Coman, noua înţelegere fiind valabilă până în vara anului 2027.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vechiul contract al internaţionalului francez de 25 de ani expira în vara anului viitor.

Coman a jucat în acest sezon 17 meciuri pentu campioana Germaniei în toate competiţiile, marcând cinci goluri.

Format la PSG, jucătorul francez a mai evoluat la PSG şi Juventus. În 2015, el a fost împrumutat de Juventus la Bayern pentru două sezoane şi pentru şapte milioane de euro, iar la finalul perioadei clubul german l-a transferat definitiv pentru suma de 21 de milioane de euro.

Coman a intrat în istoria grupării bavareze după ce a marcat unicul gol al finalei Ligii Campionilor, dintre Bayern şi PSG, în 2020.

De la venirea la Munchen, în 2015, Kingsley Coman a mai câştigat de şase ori campionatul Germaniei, de trei ori Cupei Germaniei, de cinci ori Supercupa Germaniei, câte o dată Cupa Mondială a Cluburilor şi Supercupa Europei.

În total, el a evolua la Bayern de 217 ori, a înscris 46 de goluri şi a oferit 52 de pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.