Bayern Munchen s-a calificat pentru a XIX-a oară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, din 1995, când această fază a revenit în programul competiţiei, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campioana Germaniei a depăşit FC Barcelona, care are 18 prezenţe în sferturi. La actuala ediţie, catalanii au fost eliminaţi în optimi de PSG, după 1-4, acasă, şi 1-1.

În sferturile Ligii Campionilor 2020/2021 sunt patru antrenori germani, de asemenea un record: Hansi Flick (Bayern), Thomas Tuchel (Chelsea), Edin Terzic (Dortmund) şi Jurgen Klopp (Liverpool).

Miercuri, Bayern a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa lui Ştefan Radu, Lazio, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, meci arbitrat de Istvan Kovacs. În tur, scorul a fost 4-1 pentru Bayern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.