O bătaie a avut loc, joi seară, la vestiare, după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sport.ro, conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea, kinetoterapeuţii echipei, iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

În imaginile postate de un membru al delegaţiei echipei sârbe la Cluj-Napoca se vede cum unii jucători încearcă să atenueze situaţia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Aleksandar Pekovic (@pekovic.official)

Formaţia CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.