Pivotul sârb Stevan Jelovac a decedat, duminică, la vârsta de 32 de ani, după ce, la 14 noiembrie, a suferit un accident vascular cerebral, a anunţat clubul său, AEK Atena, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul sârb (2,08 m, nouă selecţii) fusese internat la terapie intensivă timp de trei săptămâni după ce a suferit un accident vascular cerebral la un antrenament.

Revenit la antrenamente după o accidentare la gleznă, Jelovac s-a prăbuşit în mijlocul şedinţei de pregătire şi a fost dus imediat la spital. Pivotul sârb juca la AEK Atena din acest sezon.

Profesionist din 2009, el a mai evoluat, printre altele, la Zaragoza (2014-2017), Bamberg (2018) şi Gaziantep (2019-2020).

Baschetbalistul fusese convocat de nouă ori în reprezentativa sârbă, în timpul preliminariilor Campionatul Mondial din 2019. El contribuit la calificarea Serbiei, echipă care a ocupat locul al cincilea în faza finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.