Campioana U BT Cluj rămâne singura echipă neînvinsă în Liga Naţională şi după prima etapă din Top 10, în care s-a impus, în deplasare, cu CSM Târgu Mureş, scor 95-85 (56-39).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima etapă s-a mai jucat meciul dintre CSM Constanţa – Dinamo Bucureşti 98-52, celelalte dispute din Top 10 fiind între CSU Sibiu – CSO Voluntari, Corona Braşov – FC Argeş Piteşti şi Rapid Bucureşti – CSM Oradea.

Etapa a II-a din Top 10 programează partide între 3-5 februarie.

Până atunci însă, U BT Cluj are un meci decisiv în EuroCup, în deplasare cu deţinătoarea trofeului, Gran Canaria, în 31 ianuarie. O victorie, coroborată cu un succes în ultima etapă din grupa B, tot în deplasare, cu Lietkabelis (7 februarie), le-ar aduce jucătorilor antrenaţi de Mihai Silvăşan calificarea directă în sferturile competiţiei.

Înaintea acestor partide, U BT Cluj este calificată în faza play-off, în care se joacă eliminatoriu pentru sferturile de finală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.