Baschetbalistul Justin Carter va fi indisponibil 6-8 săptămâni pentru CSM Oradea, după ce a suferit, luni, o intervenţie chirurgicală la genunchi, în urma unei rupturi parţiale de menisc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carter s-a accidentat în meciul de campionat cu CSM Constanţa, în 15 ianuarie, iar luni a fost operat.

”Potrivit diagnosticului, o parte din menisc s-a rupt, iar aceasta acţionează ca un foarfece şi există riscul de a provoca o tăiere a ligamentelor. Din acest motiv s-a luat decizia de a apela la intervenţie chirurgicală prin care s-a curăţat genunchiul şi s-a reparat meniscul. Carter va fi evaluat peste trei săptămâni, iar în funcţie de acest control medical se va lua decizia începerii programului de recuperare medicală şi sportivă. Justin Carter devine indisponibil pentru o perioadă de aproximativ 6-8 săptămâni”, a transmis CSM Oradea.

În vârstă de 35 ani, Justin Carter parcurge primul sezon alături de CSM Oradea. El a jucat 24 meciuri oficiale: 13 în Liga Naţională, 9 în FIBA Europe Cup, 2 în Cupa României.

CSM Oradea este liderul Conferinţei B din Liga Naţională şi joacă şi în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.