Campioana la baschet masculin U Banca Transilvania Cluj îşi felicită jucătorul Léo Meindl, care s-a calificat cu naţionala ţării sale, Brazilia, la Cupa Mondială, după ce a învins SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brazilia s-a impus în faţa mult mai titratei echipe a SUA, cu 83-76, iar Léo Meindl a jucat 27 de minute, cu un bilanţ de 11 puncte, 4 pase decisive şi 3 recuperări.

”Léo Meindl a reuşit calificarea la Campionatul Mondial alături de naţionala Braziliei şi a fost al treilea cel mai bun marcator al echipei sale. Brazilia s-a calificat la Cupa Mondială ca a patra cea mai bună echipă din grupă, în dauna Argentinei. Selecao a izbutit un bilanţ de 8 victorii şi 4 înfrângeri”, remarcă U BT Cluj. 

Léo Meindl a bifat opt apariţii în tricoul Braziliei în cadrul preliminariilor, remarcându-se cu statistici de 11.8 puncte, 5.4 recuperări şi 2.0 pase decisive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.