Jucătoarea cehă Barbora Krejcikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în finala turneului de categorie WTA 500 de la Sydney, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-4, 7-6 (12), pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În decisiv, la 5-6, pe propriul serviciu, Krejcikova a salvat trei mingi de meci, apoi în tie-break, alte patru. Şi Badosa a anulat patru mingi de meci ale adversarei. În cele din urmă, sportiva cehă s-a impus după un meci de două ore şi 30 de minute.

Învingătoarea va da piept în finală cu jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 5, care a trecut, în penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-2, de rusoaica Daria Kasakina, locul 26 WTA, după o partidă de o oră şi 15 minute.

Finala va avea loc sâmbătă şi câştigătoarea trofeului va primi un premiu de 108.000 de dolari şi 470 de puncte WTA, iar învinsa, 66.800 de dolari şi 305 puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.