Nicuşor Bancu a declarat, marţi seară, că jucătorii echipei naţionale sunt dezamăgiţi după meciul cu Norvegia, scor 1-1, mai ales că au avut o evoluţie bună. El regretă că nu a putut aduce o bucurie celor aproape 30.000 de copii din tribune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem dezamăgiţi, am făcut o partidă foarte bună, dacă reuşeam să ducem scorul la 2-0, altul era rezultatul. În fotbal, dacă nu eşti atent câteva secunde, se poate întâmpla orice. Acum avem două meciuri foarte grele, sperăm să jucăm cu Suedia cu aceeaşi atitudine şi apoi să mergem înSpania cu determinare. Copiii au făcut o atmosferă extraordinară, ne bucurăm că suntem iubiţi, dar ne pare rău că i-am dezamăgit", a declarat Bancu.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.