Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a declarat, joi seară, la Digi Sport, după meciul cu ŢSKA Sofia, scor 2-0, că încă nimic nu este pierdut sau reuşit în grupa A a Ligii Europa, fiind abia începutul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiam că va fi o presiune mare, am analizat jocurile lor. Sper din tot sufletul să revină şi la noi suporterii pe stadioane pentru că până la urmă şi de asta jucăm. Mi-aş dori să revină şi la noi. Noi plecăm de la premisa să nu luăm gol. Avem jucători de calitate în faţă şi aţi văzut, din fază fixă 1-0. Clar, Roma are prima şansă în grupă şi noi cu ŢSKA şi cu Young Boys ne luptăm pentru locul doi. Nu e pierdut nimic şi noi nu am realizat nimic cu această victorie, mai sunt cinci meciuri”, a spus Bălgrădean.

El a vorbit şi despre faptul că nu a făcut parte din lotul naţionalei la cea mai recentă acţiune: “Nici nu vreau să mă gândesc, poate într-un fel mă aşteptam să fiu convocat pentru că am jucat meci de meci, m-am calificat cu echipa în grupele Ligii Europa... Acum să fiu sincer mă aşteptam să fiu chemat, dar nu e nicio problemă, eu îmi văd de echipa mea de club. Nu e o frustrare că nu am fost chemat la naţională. Nu am primit explicaţii şi nici nu vreau. Eu sunt simplu jucător şi atât, dacă mă cheamă, bine”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalti).

În etapa următoare, la 29 octombrie, de la ora 22.00, vor avea loc meciurile: AS Roma - ŢSKA Sofia şi CFR Cluj - Young Boys.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.