Portarul Cristian Bălgrădean a declarat, duminică seară, că FCSB ar fi putut întoarce scorul şi ar fi putut câştiga meciul cu Dinamo, dacă nu ar fi fost eliminat Harlem Gnohere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost momente când am crezut că putem şi câştiga. Fanii lui Dinamo fac o presiune foarte mare pe echipa adversă. Dinamo nu a avut ocazii clare. Cred că dacă rămânem 11 la 11 puteam întoarce scorul. Cred că a fost un arbitraj foarte bun în această seară. Nu am reuşit să profităm de remizele Craiovei şi CFR-ului. Gazonul a fost execrabil, tot mai mult nisip", a declarat Bălgrădean.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat: Salomao '40 (p) / Tănase '48.

În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.