Fundaşul FCSB, Mihai Bălaşa, a declarat, joi, că nu s-a certat cu atacantul Denis Alibec la prima lovitură liberă din meciul cu Victoria Plzen, ci doar i-a transmis coechipierului său că e mai potrivită pentru el. La acea fază, antrenorul Nicolae Dică a intervenit, stabilind ca Bălaşa să execute, spre nemulţumirea atacantului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci destul de greu. După trei meciuri în care nu am pierdut cu ei a venit şi momentul să pierdem. Au fost mai buni şi asta este. Am pierdut pentru că au fost mai buni, au jucat mai bine, au fost mai eficienţi. Nu m-am certat cu Alibec. Am avut o discuţie cine să bată, i-am spus că e pe partea dreaptă şi pot să dau eu cu dreptul şi atât. Nu cred că Denis nu mai vrea să mai joace aici. Dacă e la echipă, înseamnă că vrea să joace pentru noi şi îl aşteptăm să evolueze din ce în ce mai bine. Nu cred că va fi un meci simplu cu Lungano, cred că ne va aştepta un meci destul greu. Nu cred că vine într-un moment prost pentru noi meicul cu Astra, pentru că putem să privim şi de cealaltă parte, că este un meci bun să ne revenim după aceste două înfrângeri şi să demosntrăm că au fost două accidente. Nu este un capăt de lume că am pierdut două meciuri", a declarat Bălaşa, la Pro X.

Formaţia FCSB, calificată deja în 16-imile Ligii Europa, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Viktoria Plzen, într-un meci din etapa a cincea, penultima a Grupei G a competiţiei.

Aceasta este prima înfrângere a FCSB în Grupa G şi tot prima din patru întâlniri în acest an cu Plzen, în Liga Europa. În ultimul meci al grupei, FCSB va evolua, la 7 decembrie, de la ora 22.05, pe teren propriu, cu Lugano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.