Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, joi seară, după meciul CFR Cluj – Jablonec, scor 2-0, că sezonul poate fi considerat ratat pentru echipa clujeană în cupele europene, având în vedere faptul că nu s-a calificat mai departe. Balaj a precizat însă că au fost şi multe schimbări la CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ultima impresie a fost mai bună, păcat că nu a fost miza atât de mare. Am învins o echipă motivată, pentru că aveau şanse de calificare. Este meritul băieţilor pentru această creeşteere şi al stafului tehnic. Pentru noi orice venit de la UEFA suplimentar este binevenit. Un sezon ratat, pentru că nu ne-am calificat, ne-am fi dorit mai mult. Dar au fost multe schimbări, în plus CFR a jucat foarte multe meciuri. Încercăm să organizăm, să facem o echipă, să optimizăm şi costurile. Rămâne de văzut cum vom continua de la iarrnă. Lotul va arăta diferit”, a spus Balaj la Digi Sport.

El a menţionat că există posibilitatea ca Dan Petrescu să fie cooptat de FRF ca selecţioner al echipei naţionale. “Există această posibilitate, pentru că Dan Petrescu este un antrenor care merită să antreneze la cel mai înalt nivel. Dacă aş fi fost factor de decizie, excepţie Hagi care are un proiect la Farul, Dan Petrescu ar if reprezentat prima opţiune, doar că aş fi vorbit cu el la finalul ultimei etape din acest an. Din punctul meu de vedere Dan Petrescu valorează mult mai mult decât acea clauză”.

Balaj a vorbit şi despre arbitraje şi despre introducerea sistemului VAR: “N-am ce să discut foarte multe, eu n-am nevoie de răspunsuri de la Vassaras. Din punctul meu de vedere arbitrajul este într-un clar regres. Mă bucur că se lucrează şi se fac paşi în implementarea VAR-ului. Îmi pare rău că eu când am fost arbitru nu am beneficiat de un astfel de sistem. Cel mai dureros este că încercăm să influenţăm arbitrii prin anumite apariţii în mass-media. Noi, CFR Cluj, excepţie ultimul meci, unde am avut două lovituri de pedeapsă neacordate, nu aveam de gând să spunem absoluut nimic. Doar că am fost nevoiţi să ne apărăm. Departe de mine gândul de a acuza, pentru că eu în continuare am încredere în arbitrii români. Când vom face presiune asupra arbitrilor vom culege mult mai  multe greşeli”.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League.

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplasare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clujenii au încheiat grupa pe ultimul loc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.