Fotbalistul macedonean David Babunski a declarat, joi seară, că FC Botoşani a dominat în meciul cu Shkëndija, scor 0-1, din Liga Europa, dar a avut probleme la finalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o mare ocazie să reuşim ceva minunat. Am jucat bine, dar nu am câştigat. Cred că diferenţa a fost făcută la finalizare. Am dominat aproape tot meciul, dar ne-a lipsit ultima execuţie. Ne doream o confruntare cu Tottenham. Câteodată pierzi chiar dacă joci bine. Shkendija este una dintre cele mai bune echipe din Macedonia. Ştiam că vor fi greu de învins. Liga noastră este puţin mai bună, dar un există echipă slabă”, a spus Babunski la Digi Sport.

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.