Ashleigh Barty, locul 9 WTA, a învins-o, sâmbătă, la Brisbane, cu scorul de 7-6 (2), 6-3, pe Victoria Azarenka, locul 61 WT, iar Australia a egalat scorul, 1-1, după prima zi a întâlnirii cu Belarus, din semifinalele competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a durat peste o oră şi 41 de minute.

În primul meci al zilei, Arina Sabalenka, locul 10 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-3, pe Samantha Stosur, locul 77 WTA.

Duminică, se dispută meciurile Ashleigh Barty - Arina Sabalenka, Samantha Stosur - Victoria Azarenka şi, în caz de egalitate, partida de dublu Ashleigh Barty/Samantha Stosur - Vera Lapko/Ligia Marozava.

Învingătoarea din întâlnirea Australia - Belraus va juca finala Cupei Federaţiei cu câştigătoarea dintre Franţa şi România.

Simona Halep, locul 2 WTA, o va întâlni pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial, în primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre Franţa şi România, de la Rouen, din semifinalele competiţiei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Această confruntare va fi urmată de întâlnirea Caroline Garcia, locul 21 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.