Atletul Nigel Levine, campion european cu ştafeta de 4x400 de metri la Zurich, în 2014, a fost suspendat patru ani pentru dopaj, a anunţat Agenţia britanică antidoping, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sprinterul din Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu clenbuterol, o substanţă ce ajută la scăderea în greutate, la un control din 24 noiembrie 2017. El era suspendat provizoriu din februarie. Suspenadrea definitivă este valabilă de la data controlului.

Levine, 29 de ani, a mai cucerit titul de vicecampion mondial în sală, la Istanbul, în 2012, şi la Sopot, tot în 2014, cu aceeaşi ştafetă.

El nu a mai concurat după ce a fost grav rănit, împreună cu un alt atlet James Ellington, într-un accident rutier petrecut în Spania, unde cei doi se antrenau, în ianuarie 2017. Ei se aflau pe o motocicletă şi au intrat în coliziune cu un autoturism venit din sens opus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.